titel
 Rigoletto Manege

Rigoletto Manege
De vooruitzichten voor Groningen.

Datum van wijziging:
18 november 2012.

Verslag Ponykamp 2014

Afgelopen weekend hadden we ons ponykamp. Verkleed als cowboy of indiaan stapten we de "saloon" van de Rigoletto Manege naar binnen, waar de lekkerslekkernijen op ons stonden te wachten. Maar ook de totempaal.  

Na het kennismakingsspel deden we een estafettespel  met twee pony's en we versierden een theedoek die we als sjaaltje bij onze kleding konden dragen.

Op zaterdagmorgen maakten we een prairietocht door Meerstad waarbij we veren konden verdienen.
's Middags gingen we op buitenrit in Gasselte en we kregen voltige les. Veel amazones maakten acrobatische toeren op de rug van het paard.
Bij terugkomst stond de barbeque al aan en genoten we van heerlijke vlees gerechten.

Kampvuur

Daarna brachten we de avond door bij het kampvuur en bracht de leiding de stemming er in met hun cowboy en indianen liederen.

Irene vertelde nog een eng verhaal over een ponykamp op de Rigoletto Manege. Daarna kwamen de spookverhalen los, waar een aantal kinderen een beetje hypo van waren geworden en ze de slaap iets moeilijker konden pakken maar om 24:00 uur was alles stil.

Na het ontbijt gingen we op buitenrit en huifkartocht in Vries. Er werd een pony kreupel voor de kar en er moest van pony gewisseld worden en de chauffeurs en begeleidsters mochten tot ieders vermaak de kar drukken.

Na patat, snacks en drinken ging het op de Rigoletto Manege aan. Iedereen nog een ijsje en een foto. De ouders vertrokken bepakt en bezakt met de vermoeide kinderen weer naar huis. Zo sloten we een geslaagd en plezierig ponykamp af.

Geschreven door Ennie.

Groepsfoto