titel
 Rigoletto Manege

Rigoletto Manege
De vooruitzichten voor Groningen.

Datum van wijziging:
5 Maart 2018.

Dressuurwedstrijden 17 en 18 maart.

Ruiters die nog mee willen doen aan de dressuurwedstrijden van zaterdag 17 maart en zondag 18 maart kunnen zich nog opgeven tot zondag 11 maart.
Daarna is de inschrijving gesloten, worden de startlijsten gemaakt en worden er géén ruiters meer toegevoegd.


Nieuwsbrief

Geachte paardenliefhebbers, etc.

Vanaf 1 juni 2013 zijn er wat dingen veranderd.

Ennie Heringa is vanaf die datum met pensioen gegaan! Het is niet zo dat Ennie helemaal niet meer op de manege is, maar wel zo dat Tineke meer taken heeft overgenomen en daarbij ook de nieuwe eigenaresse is geworden. Natuurlijk kan Tineke dit niet alleen dus vandaar waar nodig is springt Ennie dan bij. En niet te vergeten helpen de meiden die een paard leasen ook hier en daar mee. Ook zijn we blij met de lessers waarvan ook velen meehelpen.

Nu kom ik nog wel op het volgde punt:

Niet alle lessers ruimen alles netjes op.
Het is de bedoeling dat als je klaar bent en je pony is overgenomen of op stal staat je het stukje aanveegt waar je geborsteld hebt, of als je pony mest dat het opgeruimd wordt. Borstels weer in de bakken. Rommel, haar in de vuilnisbak en zand en mest op de mestbult. Eventueel zweepjes en touwtjes weer op de juiste plek. Als we daar met zijn allen om kunnen denken en dat ook doen blijft het een stuk netter. En als je dat al deed, dan is dat SUPER.

Vanaf 1 februari 2014 gaan de prijzen ook iets omhoog en kunnen er geen losse lessen meer gereden worden. We gaan dan starten met een maand- en een kwartaalkaart. (zie de nieuwe prijslijst voor de tarieven en info hierover.)

Hopende iedereen zo eerst voldoende te hebben geïnformeerd.


Tineke & Ennie Heringa.