titel
´╗┐ Rigoletto Manege

Rigoletto Manege
De vooruitzichten voor Groningen.

Datum van wijziging:
20 december 2019.

Mededeling

Beste Lessers, ouders, familie, kennissen en vrienden.

Graag afmeldingen voor de les, inhaalles bespreken en/of andere vragen doorgeven aan Tineke via 06-51048275. Het handigste is via een appje of berichtje aangezien ik niet altijd bij de agenda in de buurt ben of de mogelijkheid heb om op te nemen.

Ennie is gevallen en heeft een scheurtje in haar bekken opgelopen. Dus zij is verplicht om het rustig aan te doen. Vandaar deze verandering.

Wij hopen allemaal op een goed en snel herstel. Ook hopen wij op jullie begrip, mocht er een keer ergens iets anders verlopen als normaal.

Met vriendelijke groet,

Tineke Schoonveld - Heringa
Ennie Heringa - Renkema


Nieuwsbrief

Geachte paardenliefhebbers, etc.

Vanaf 1 juni 2013 zijn er wat dingen veranderd.

Ennie Heringa is vanaf die datum met pensioen gegaan! Het is niet zo dat Ennie helemaal niet meer op de manege is, maar wel zo dat Tineke meer taken heeft overgenomen en daarbij ook de nieuwe eigenaresse is geworden. Natuurlijk kan Tineke dit niet alleen dus vandaar waar nodig is springt Ennie dan bij. En niet te vergeten helpen de meiden die een paard leasen ook hier en daar mee. Ook zijn we blij met de lessers waarvan ook velen meehelpen.

Nu kom ik nog wel op het volgde punt:

Niet alle lessers ruimen alles netjes op.
Het is de bedoeling dat als je klaar bent en je pony is overgenomen of op stal staat je het stukje aanveegt waar je geborsteld hebt, of als je pony mest dat het opgeruimd wordt. Borstels weer in de bakken. Rommel, haar in de vuilnisbak en zand en mest op de mestbult. Eventueel zweepjes en touwtjes weer op de juiste plek. Als we daar met zijn allen om kunnen denken en dat ook doen blijft het een stuk netter. En als je dat al deed, dan is dat SUPER.

Vanaf 1 februari 2014 gaan de prijzen ook iets omhoog en kunnen er geen losse lessen meer gereden worden. We gaan dan starten met een maand- en een kwartaalkaart. (zie de nieuwe prijslijst voor de tarieven en info hierover.)

Hopende iedereen zo eerst voldoende te hebben geïnformeerd.


Tineke & Ennie Heringa.